Paisley Bedankt Juf Cake 400 Gram plus cupcakepapiertjes

Met deze Juffencake maak je in een handomdraai een heerlijke fruitige cake met stukjes witte chocolade.

Lees meer...
Aantal: 3

Met deze Juffencake maak je in een handomdraai een heerlijke fruitige cake met stukjes witte chocolade.

Inhoud: 400 gram

Benodigdheden op kamertemperatuur:
- 400 gram Frisse Fruitcake
- 200 gram boter
- 200 gram ei

Verwarm de oven voor op 160°C. Mix alle benodigdheden circa minuten op lage snelheid tot een glad beslag. Vul een ingevet bakblik met het beslag en bak in ca. 60- 70 minuten gaar.

Voor cupcakes: papieren bakingcups (circa 20 stuks) in een muffin bakvorm plaatsen, bakingcups tot de helft vullen en in circa 18 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 180°C.

Ingredienten: suiker, tarwebloem, witte chocoladestukjes ( suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, magere melkpoeder, natuurlijk vanille aroma, emulgator E322), passievrucht, appel, rijsmiddel E450,E500, mango, fructosesiroop, emugator E472b, E477, zout, glucosestroop ( gedroogd), rijstmeel, aroma, melkpoeder (magere), verdikkingsmiddel E415, plantaardig vet, geleermiddel E440, aroma, enzymen, kleurstof E160b.

Voor allergenen, zie de vet gedrukte Ingredienten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »