Hoe maak ik Meringues?

  • Geplaatst op
  • Door Vivian
  • Geplaatst in meringue
  • 0
Hoe maak ik Meringues?

Ik laat je zien hoe ik grote Meringues maak.

Meringues, heerlijk zijn ze en ik kan er niet van af blijven.
Maar nu hebben we sinds kort een nieuw spuitmondje, nou ja... zeg maar gerust spuitmond. Het is een joekel. En daarmee kun je super toffe kransmeringues spuiten. Het lijken wel donuts, zo groot zijn ze ook.
Ik heb in de keuken van SweetyCakeShop weer een video, stukken korter dan de live stream, opgenomen. In de video hieronder laat ik zien hoe je ze maakt en wat mijn tips zijn, om ze zo mooi te krijgen.

Meringues bewaren gaat nog wel eens mis. Ik hoor vaak dat ze zacht worden. Mijn tip is: bewaar ze in een beslagkom in je keukenkastje. Geen deksel, het vocht moet weg kunnen. Je kunt ze zo een paar weken bewaren, als ze dat redden? Bij mij niet ;)

Helaas hebben wij de Sugar and Crumbs niet meer in het assortiment. Gelukkig hebben wij wel een groot assortiment aan smaakstoffen

Recept:

Recept meringue

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »