Hoe krijg ik een strakke bovenkant en geen bolling?
Heb jij dat ook? Dat je biscuits bol uit de oven komen? Ik leer je hoe je voortaan platte biscuits voor je taart kunt bakken!
Heb jij dat ook? Dat je biscuits bol uit de oven komen? Ik leer je hoe je voortaan platte biscuits voor je taart kunt bakken!
Prachtig om te zien: rainbow cakes of ombre cakes. Maar wel een klus om te maken… Gelukkig heb ik een trucje waarmee je heel makkelijk rainbow cakes of ombre cakes kunt maken!
Smaakstoffen bestaan in 2 varianten: op natuurlijke basis en kunstmatig. Welke gebruik je om te bakken en welke smaakt beter?
Een heerlijke taart maken gaat je echt lukken. Een lekkere basistaart of een indrukwekkende stapeltaart, afgesmeerd met ganache of bekleed met fondant. Maar hoeveel heb je nodig voor jouw taart? We hebben het op een rijtje gezet in handige tabellen. Klik op de tabel voor een handige download in pdf!
Er zijn verschillende soorten rijsmiddelen om je baksel luchtig te maken, zoals bakzout, bakpoeder, wijnsteen of wijnsteenzuur. Maar welke eigenschappen hebben ze en wanneer gebruik je ze? Tijd voor wat theorie!