Rudolph Online Live Workshop

Min: €0 Max: €15

Vivian heeft op vrijdag 7 december 2018 om 20.00u een Rudolph ganache taart gemaakt op Facebook Live. Jij in jouw eigen keuken thuis en Vivian op Facebook Live vanuit de winkel.
Doe je mee?? Hieronder vind je alle benodigdheden. Kijk zelf wat je al hebt, of nog moet hebben.

Wat je verder nodig hebt:

  • Slagroom
  • Eieren
  • Boter
  • Water
  • bakpapier
  • Template Gewei download hier
  • Stokje ongekookte spaghetti
  • Bakje dat in de magnetron kan, of au bain marie of smeltpannetje
  • Zilver/goud taartkarton -> 20 cm

Instructies:

Brownie 15 cm
- Maak de brownie mix, zoals op verpakking vermeld staat. 1 kilo zak
- Vet je bakblik in.
- Verdeel je mix in 3 delen en doe dit per deel in een bakblik van 15 cm
- Bak de brownie op een niet te warme temperatuur. Zodat de lagen gelijk bakken en er geen bulten op komen. 10 a 20 graden minder dan de aangegeven temperatuur
-Bij 90 % van de tijd even kijken of hij gaar is. Even met een sateprikker in de brownie prikken. de sateprikker moet er droog uitkomen, niet droog, dan gerust langer bakken.

Ganache
- 500 ml slagroom
- 1 kilo melkchocola
- slagroom verwarmen tot bijna aan de kook, de slagroom mag niet omhoog komen
- van de warmte af en chocola erbij
- blijven roeren tot je ganache heb. Het moet een egale massa worden.
- verdelen in 2 magnetron bestendige bakken

De ganache en de brownie worden niet op de avond zelf gemaakt. Er komen instructies, hoe je dat zelf thuis alvast kunt doen voor de live uitzending. Hier vind je de video met de instructies: 

Je kunt de taart prima invriezen tot Kerst!
Hier vind je de livestream waarin ik de taart maak:

Hier bekijk je hoe deze taart aangesneden wordt:

Eindresultaat:

Succes!!


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »