FunCakes Smaakstof -Aardbei- 120g

Geef je botercrème, bavaroise, ijs en diverse vullingen een heerlijke fruit smaak met de FunCakes smaakstof.

Artikelnummer: FC9090

Geef je botercrème, bavarois, ijs en diverse vullingen een heerlijke fruit smaak met de FunCakes smaakpasta.

De FunCakes smaakpasta's kunnen worden toegevoegd aan beslag en zijn dus geschikt om mee te bakken. Perfect om een heerlijke smaak toe te voegen aan je beslag van bijvoorbeeld biscuit of cupcakes. Voeg aan je beslag de aanbevolen dosering toe, die wordt vermeld op de verpakking. Voeg extra smaakpasta toe als je op hogere temperaturen (boven de 200°C) bakt, dit kan namelijk de smaak verminderen. De smaakpasta kan ook worden toegevoegd aan chocolade ganache.

Ingrediënten: suiker, aardbei (27%), glucosestroop, zuurteregelaar: E330, aroma, verdikkingsmiddel: E440a, kleurstof: E120, E100. Kan sporen bevatten van: eimelk en noten.

Aanbevolen dosering: 30g per 500g.

Inhoud: 120 gram.

Anne Mensink 29-01-2019 18:26

Lekkere smaakstof voor in de botercreme, bavaroise ec etc. Heeft geen chemische nasmaak


Karin 24-01-2019 12:54

Top smaak, makkelijk verwerkbaar in (bijna) alle vullingen...


Melanie Van Velzen 24-01-2019 12:17

Heerlijke frisse smaak


Anouschka Olde Hartman 24-01-2019 10:28

Heerlijke aardbei smaak.


Jessica Sprong 20-01-2019 12:21

Een van de favorieten smaakstoffen hier in huis van cupcakes. Heerlijk door de botercreme als vulling van de taart. Vooral de combinatie met verse stukjes aardbei is heerlijk!


Anouk T. 20-01-2019 01:31

De absolute favoriet hier in huis! Ik doe het door (sm)bc en bijna altijd door cupcake beslag. Mijn dochter houdt niet van cupcakes, maar als ik deze smaakstof erdoor doe wel!


Natascha osterop 19-01-2019 18:33

Heerlijke frisse aardbeiensmaak.


Stacey 15-01-2019 10:54

Ik hou echt van de funcake smaakstoffen. Makkelijk in gebruik, lekkere smaken en geen chemische smaakjes!


5 sterren gebaseerd op 8 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »