Workshop Strak afsmeren met Ganache Drip & PaasStijl do 9 april 20.00-22.30u

Wil jij strakkere taarten? Kom dan deze workshop volgen. We gaan ter plekke ganache maken, zodat je goed ziet hoe dit in zn werk gaat. Daarna ga je een taart vullen en dan afsmeren met ganache met simpele technieken en materialen, die je thuis bij elke ta

Aantal: 4

Wil jij strakkere taarten? Kom dan deze workshop volgen. We gaan ter plekke ganache maken, zodat je goed ziet hoe dit in zn werk gaat. Daarna ga je een taart vullen en dan afsmeren met ganache met simpele technieken en materialen, die je thuis bij elke taart toe kunt passen.

We maken een 15 cm taartje en als we klaar zijn met de ganache maken we als BONUS nog een mooie drip op de taart met wat leuke Paas versieringen (optioneel). De taart blijft goed tot Pasen in je koelkast of vriezer. 

Deze workshop is inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers. 

Aan het einde van deze avond kun je winkelen met 10% korting.

Workshops moeten minimaal 1 week voor aanvang betaald zijn, anders vervalt je reservering. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »