Lorann Bakery Emulsion - Cream Cheese -118ml-

De LorAnn Professional Bakery Emulsions onderscheiden zich van geconcentreerde extracten door een rijke, robuuste en langdurige smaak. De emulsies zijn met name geschikt voor gebruik in meer extreme omgevingen, zoals bij verwerking bij hoge temperaturen.

Lees meer...
Artikelnummer: L0764
Aantal: 1

De LorAnn Professional Bakery Emulsions onderscheiden zich van geconcentreerde extracten door een rijke, robuuste en langdurige smaak. De emulsies zijn met name geschikt voor gebruik in meer extreme omgevingen, zoals bij verwerking bij hoge temperaturen. Een prima keuze voor alle zelf te maken taarten, bodems, cakes, koekjes, maar ook vullingen, icing en desserts.

Deze Cream Cheese Emulsie geef je cake een onweerstaanbare smaak!

De emulsies zijn op waterbasis en een goed alternatief voor de meeste extracten. Door natuurlijke stabilisators en water, kan de emulsie blootgesteld worden aan grote hitte, zonder dat dit afbreuk doet aan de smaak.

Ingrediënten: water, propyleenglycol, natuurlijk- en kunstmatig aroma, aroma, conserveermiddel: E211, zuurteregelaar: E330. Dit product is: glutenvrij.

 

  • Bevat 112 gram (ca. 110 ml)
  • Oplosbaar in water
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »