Mdm LouLou Red Velvet Cakemix Glutenvrij & Lactosevrij

Red Velvet cakemix 400g GLUTENVRIJ Met deze mix van Madame Loulou maakt u in een handomdraai een overheerlijke Red Velvet cake!

Artikelnummer: ML005319
Aantal: 2

 voor Biscuit-mix (kapselmix) GLUTENVRIJ

Met deze biscuit-mix maakt u de lekkerste glutenvrije kapsels voor taarten.
Er zit geen transvet en palmolie in. Daarnaast is het Azo vrij.

Wat toe te voegen: 360 g eieren (ca. 7-8)
Wat heb je nodig: 1 kom, 1 (elektrische) mixer, 2 bakvormen Ø22/24 cm.

Voorbereiding: (1) Doe de mix in de kom en voeg 360 gr eieren (ca. 7-8) toe. (2)Mix dit ongeveer 8/10 minuten op een hoge snelheid. (3) Giet het mengsel in de ingevette bakvorm. (4) Bak in een voorverwarmde oven bij 165ºC graden ongeveer 35-40 minuten.

Inhoud verpakking: 400 gram.

Ingrediënten:
Suiker, rijstmeel, maïszetmeel, aardappelzetmeel, magere melkpoeder, emulgatoren: E475, E433, rijsmiddelen: E450i, E500ii ; verdikkingsmiddelen: E412, E466.; zout, smaakstoffen.

Geproduceerd in een fabriek waar ook noten en ei wordt verwerkt.

Bewaren: Goed afgesloten bij kamertemperatuur, vermijd grote temperatuurschommelingen.
 
Voedingswaarde per 100 gram bereid product:
Energie :  1725 kJ/408 kcal
Vetten 7.1 gram
Waarvan
- verzadigde vetzuren 2,9 gram.
Koolhydraten 74,3 gram
waarvan
- Suikers 40 gram
Eiwitten 11,7 gram
Zout 0,7 gram

Dit product is glutenvrij.

- See more at: http://b2b.bouwhuis.com/ml-biscuit-mix-kapselmix-400-gr-glutenvrij#sthash.oC7EOqhH.dpuf

Red Velvet cakemix 400g GLUTENVRIJ

Met deze mix van Madame Loulou maakt u in een handomdraai een overheerlijke Red Velvet cake!

De mix is glutenvrij, lactosevrij en bevat geen palmolie of AZO voedselkleuren. 

 

Wat toe te voegen: 140g zaadolie/ 140g gesmolten boter, 200g eieren (ca. 3-4)  
Wat heb je nodig: kom, (elektrische) mixer, bakvorm Ø18/20 cm


Voorbereiding: (1) Verwarm de oven voor op 160 ºC (hetelucht) of 170 ºC. Smeer de bakvorm in met olie of met boter. (2) Doe de mix in de kom en voeg 140g zaadolie (lactosevrij) of 140g gesmolten boter (in het geval van boter zal het product lactose bevatten) en 200 g eieren (ca. 3-4 stuks) toe. (3) Klop/mix het mengsel gedurende 3 minuten op een gemiddelde snelheid. Giet het mengsel in de bakvorm. (4) Gedurende 45 - 50 minuten bakken. Controleer met een tandenstoker of de cake gaar is. Als er geen deeg aan de tandenstoker blijft plakken, dan is de cake gaar. Laat de cake 5 minuten in de bakvorm rusten. Daarna laten afkoelen op een rek. Suggestie: Heerlijk om zo te eten of gevuld met cheesecake.

Inhoud verpakking: 400 gram.

Ingrediënten: suiker, rijstmeel, maïszetmeel, emulgatoren: E475, E433; bevochtigingsmiddel: E420; niet-gehydrogeneerd plantaardige olie (kokosnootolie), cacao, rijsmiddelen: E450i, E500ii; zuurteregelaar: E575; verdikkingsmiddelen: E412, E466; aroma's, glucosestroop, zout, kleur: E120; gemodificeerd maïszetmeel, antiklontermiddel: E551.

Geproduceerd in een fabriek waar ook noten en ei wordt verwerkt.

Bewaren: Goed afgesloten bij kamertemperatuur, vermijd grote temperatuurschommelingen.

Voedingswaarde per 100 gram volgens recept bereid product.
Energie :  2182 kJ/522 kcal
Vetten 29 gram
waarvan verzadigde vetzuren 6,4 gram
Koolhydraten 58 gram
waarvan
- Suikers 29 gram
Vezels - gram
Eiwitten 5,8 gram
Zout 0,35 gram

jeannette van leeuwen 27-01-2019 20:01

dit is echt mijn topper.....een aanrader voor iedereen krijg alleen maar complimenten als ik deze maak ,
ook van personen die niet de allergie hebben.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »