Top

Eetbare MeringueSheet SintPietClassic

  • Eetbare MeringueSheet SintPietClassic
  • Eetbare MeringueSheet SintPietClassic
6,50

Meringue Transfer sheets zijn unieke, multi-functionele sheets.
De sheets bestaan uit een velletje P.E.T. waarop een dun eetbaar laagje is aangebracht.

Met deze sheets, zet je prints van foto kwaliteit over op vele voedingsmiddelen zoals:
- Meringue, schuimpjes met een fraai patroon voor decoratie of met een leuke boodschap
- Marsepein
- Rolfondant, overtrek je taart met een mooi patroon
- Chocolade, denk aan logobonbons, lolly’s, flikken met afbeeldingen, breekchocolade met een uniek design
- Kaas, speel boter kaas eieren bij de borrel
- Koekjes, logo koekjes, fortune cookies, jubileumkoekjes
- Macarons, een extra dimensie aan jouw high tea of een cadeau met een boodschap?

Deze sheets zijn:
- Glutenvrij
- Vrij van dierlijke ingrediënten


Laat de sheet goed drogen bij een temperatuur tussen de 20-25 °C en een relatieve luchtvochtigheid van <50%.

Voor meringue: Spuit of strijk de meringue op de sheet en droog de meringue in de over op 120°C. Verwijder de sheet nadat de meringues zijn afgekoeld.

Voor chocolade: Breng de WITTE chocolade op temperatuur en verwarm tot 32°C. Strijk op de sheet en koel de chocolade goed door. Daarna de sheet verwijderen.

Voor koekjes: Maak een 1-2-3 deeg (1 deel poedersuiker, 2 delen (witte) boter, 3 delen patentbloem, 50 gram eiwit (op 500 gram poedersuiker) en een snuf zout.) laat het deeg een uur in de koelkast opstijven, rol het uit (+/- 4 mm) en verwarm het oppervlak met een föhn totdat het licht begint te “zweten” en druk de sheet er goed op. Rol de sheet stevig aan met een rubber- of schuimroller zodat de luchtbelletjes verdwijnen. Plaats het geheel voor minimaal een uur in de diepvries en trek de sheet er direct na het uit de vriezer halen van het deeg. Snij of steek daarna de gewenste modellen uit en bak de koekjes in een niet te hete oven (+/- 24 minuten bij een temperatuur van 160°C.) totdat de koekjes gaar zijn.

Voor kaas: Strijk met een kwast een weinig gesmolten boter op de kaas (kaas op kamertemperatuur) en druk de sheet er stevig op. Plaats in koelkast en verwijder sheet wanneer goed doorgekoeld.

Voor marsepein: Strijk de marsepein dun in met een beetje cacaoboter, warm eventueel iets bij met een föhn en druk de sheet er goed op. Rol aan met een rubber- of schuimroller zodat de luchtbelletjes verdwijnen. Koel door en de afdruk komt er moeiteloos op.

Voor rolfondant: Strijk de rolfondant dun in met een beetje cacaoboter of ander plantaardig vet , warm eventueel iets bij met een föhn en druk de sheet er goed op. Rol eventueel aan met een rubber- of schuimroller zodat de luchtbelletjes verdwijnen. Koel door en de afdruk wordt op de fondant overgenomen.

Voor macarons: Spuit de macarons op de sheet en bak ze volgens de instructies. Laat na het bakken helemaal afkoelen alvorens de sheet te verwijderen.


Ingrediënten: gemodificeerd maïszetmeel (E1422), suiker, water, maltodextrine, aardappelzetmeel, arabische gom (E414), glycerine (E422), polysorbaat 60 (E435).
Dit product is glutenvrij, GMO vrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voedingswaarde per 100 gram: Energie 3,8kcal / Vetten 0,2 g / Waarvan verzadigde vetzuren 0 g / Koolhydraten <0,2 g / Eiwitten 0,28 g / Zout 31 mg.

Koel en droog bewaren in afgesloten verpakking



Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over