Top

Cursus Fondant Totaal di 15 jan, 22, 29 en 5 febr 19.00-21.00u

  • Cursus Fondant Totaal di 15 jan, 22, 29 en 5 febr 19.00-21.00u
rating 5
(5 / 5 Reviews)
125,00
Verwachte levertijd: 1 dag

Ben je net begonnen met taartdecoreren en wil je alles weten óf ben je al even bezig met fondant en wil je wat meer materialenkennis, dan is dit de cursus voor jou!

 

Les 1 In de eerste les werken we met gumpaste. Hiermee maken we strikken, vlinders en bloempjes die omhoog staan. Ook wordt tijdens deze les uitgelegd hoe je de lekkerste cupcakes kunt bakken. De materialen voor de cupcakes krijg je mee naar huis.

 

Les 2 Je neemt de cupcakes mee, die je thuis gebakken hebt. In de tweede les leggen we het gebruik van tappits, molds, de sugargun, kleurpoeders en patchworkcutters uit. Na de uitleg ga je zelf aan de slag met deze materialen. Met deze versieringen versier je je cupcakes.

 

Les 3 In deze les oefen je met het bekleden van ronde en vierkante taarten, met en zonder reliëfmatten. Tijdens deze les mag je alles een keer uitproberen. We leggen uit hoe je thuis het lekkerste biscuit kan bakken en daarvoor de heerlijkste vullingen kan maken. Je krijgt biscuitmix mee voor de volgende les. Ook laat ik zien hoe ik een taart vul en afsmeer en vertel je alle tips en trucs daar over.

 

Les 4 Je neemt een zelf gebakken biscuit gevuld en afgesmeerd mee. In deze les gaan we bekleden, daarna kun je de taart verder decoreren met de geleerde technieken en gemaakte versieringen uit de vorige lessen. Iedere cursist gaat met een prachtige taart naar huis. Als je alle lessen goed hebt afgerond, krijg je het officiële ‘Cursus Fondant Totaal’ certificaat uitgereikt.

 

De cursus kost €125 dit is inclusief koffie, thee en wat lekkers.  En ook biscuitmix, cupcakemix, smaakstof en cupcakepapiertjes. Je neemt na les 2 en les 4 dus wat lekkers mee naar huis.


Aan het einde van elke avond kun je winkelen met 10% korting.



Reviews (5)
rating 5 (5 / 5 Reviews)

Sandra Hesselink (26-02-2017) rating 5 Een fijne en duidelijk cursus. Geeft de uitleg over het maken en bekleden van taarten van a tot z. Heb hem zelf gevolgd toen ik al een paar jaar bezig was met mijn hobby. En dan leer je toch nog een hele boel praktische tips dit het allemaal toch makkelijker en mooier/strakker maken. Dus ook al heb je al heel wat ervaring, hier leer je toch echt altijd nog iets bij😁

Marieke (24-02-2017) rating 5 Uitgebreide workshop.
Met uitleg over het bakken.
Vullen en afsmeren.
Waar je mee kunt afsmeren en wat de verschillen zijn.
Het bekleden.
Verschillende mallen en uitstekers welke je kunt gebruiken.
Dus zeer uitgebreid.

Manon (24-02-2017) rating 5 Ik was al even bezig met taarten maken, dus heb even getwijfeld. Uiteindelijk toch gedaan en je krijgt zoveel tips! Echt onmisbaar, ook voor mij als gewone hobbybakster. Het taarten maken wordt er een stuk makkelijker van, wanneer je goede tips ontvangt! Echt een aanrader deze cursus.

Jolien Bijvank (29-01-2017) rating 5 Super leerzame cursus er komt van alles aan bod

Mirjam (28-10-2015) rating 5 Leuke en zeer leerzame cursus. Duidelijke uitleg en alle ruimte om diverse mallen en uitstekers uit te testen. Echt een aanrader voor wie al wel met fondant werkt, maar nog veel tips kan gebruiken.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over