Paisley Bavarois Bloedsinaasappel

Met deze bloedsinaasappelbavaroise maak je in een handomdraai een heerlijke vulling of dessert. Inhoud 100 gram

Artikelnummer: I07014
Aantal: 3

Met deze Bloedsinaasappelbavaroise maak je in een handomdraai een heerlijke vulling of dessert.

Inhoud 100 gram

Benodigdheden en werkwijze:

- 100 gram Bloedsinaasappelbavaroise
- 100 gram / ml water
- 500 ml slagroom

Klop de slagroom lobbig. Meng de bloedsinaasappelmix met het water en spatel dit rustig door de slagroom. 
De bavaroise kan meteen verwerkt worden. Wilt u de bvaroise gebruiken als dessert, dan de bavaroise minimaal 1 uur in de koelkast laten opstijven.

Ingredienten:
suiker, gedroogde glucosestroop, bloedsinaasappelpoeder, gelatine ( varken), citroenzuur E330, aroma, emulgator E322, anti-oxidant E300, zout.

Allergenen:
soja
Kan sporen bevatten van: gluten, ei, koemelk, noten, lupine.

Lianne Wimmenhove 18-01-2019 22:02

Super heerlijke bavarois, 1 van de 3 toppers hier... ik combineer deze met eigen gemaakte grapefruitcurd...


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »