Met deze Mango-Abrikozenbavarois maak je in een handomdraai een heerlijke vulling of dessert. Inhoud 100 gram
Artikelnummer: | I07012 |
Met deze Mango-abrikozen bavarois maak je in een handomdraai een heerlijke vulling of dessert.
Inhoud 100 gram
Benodigdheden en werkwijze:
- 100 gram mango-abrikozen bavarois
- 100 gram / ml water
- 500 ml slagroom
Klop de slagroom lobbig. Meng de mango-abrikozenmix met het water en spatel dit rustig door de slagroom.
De bavarois kan meteen verwerkt worden. Wilt u de bavarois gebruiken als dessert, dan de bavarois minimaal 1 uur in de koelkast laten opstijven.
Ingrediënten:
suiker, gedroogde glucosestroop, gelatine (rund), mangogranules, voedingszuur E330, natuurlijke aroma's, kleurend fruit- en plantenextract, abrikoosstukjes, zout.
Allergenen: