Paisley Bavarois Ricotta-Limoen

Met deze Ricotta-Limoen bavaroise maak je in een handomdraai een heerlijke vulling of dessert.Inhoud 100 gram

Artikelnummer: I07030
Aantal: 8

Met deze Ricotta-Limoen bavaroise maak je in een handomdraai een heerlijke vulling of dessert.

Inhoud 100 gram

Benodigdheden en werkwijze:
- 100 gram Ricotta-Limoenbavaroise mix
- 80 ml/gram water
- 400 - 500 ml slagroom

Klop de slagroom lobbig. Meng de Ricotta-Limetta  met het water en spatel dit rustig door de slagroom. 
De bavaroise kan meteen verwerkt worden. Wilt u de bavaroise gebruiken als dessert, dan de bavaroise minimaal 1 uur in de koelkast laten opstijven.

Ingredienten:
Suiker, Glucose ( maïs), RICOTTAPOEDER (melk), gedroogde glucosestroop ( maïs, tarwe),  gelatine (varken), limoenpoeder, aroma, gemodificeerd zetmeel E1414 ( aardappel), Voedingszuur E330, E334 ( citroenzuur, wijnsteenzuur), zout, kleurend fruit- en plantenextract.

Allergenen: 
Koemelk
Kan sporen bevatten van:  gluten, ei, soja, noten, lupine

Gina van den berg- pinna 23-01-2019 19:52

waanzinnige lekkere bavarois ,een van mijn favorieten ,heerlijk fris en romig in combinatie met een heerlijke lemoncurd echt een aanrader


Lianne Wimmenhove 18-01-2019 22:00

Super lekkere bavarois, 1 van de 3 toppers hier... ik combineer hem met eigen gemaakte limoencurd...


5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »