Paisley Bavarois Yoghurt-kers

Met deze Yoghurt-kers bavarois maak je in een handomdraai een heerlijke vulling of dessert.

Artikelnummer: I07027
Aantal: 6

Met deze Yoghurt-kers bavaroise maak je in een handomdraai een heerlijke vulling of dessert.

Inhoud 100 gram

Benodigdheden en werkwijze:

- 100 gram Yoghurt-kersbavaroise
- 200 ml/gram water
- 200 ml slagroom

Klop de slagroom lobbig. Meng de yoghurt-kersmix met het water en spatel dit rustig door de slagroom. 
De bavaroise kan meteen verwerkt worden. Wilt u de bvaroise gebruiken als dessert, dan de bavaroise minimaal 1 uur in de koelkast laten opstijven.

Ingredienten:
suiker, dextrose, yoghurtpoeder (melk),  gedroogde kers, gemodificeerd zetmeel E1414, gelatine, Kwarkpoeder (melk), kleurstof E162, voedingszuur E330, aroma, zout

Allergenen: 
tarwe, koemelk.
Kan sporen bevatten van: gluten, ei, soja, pistachenoten, noten

Scarlett Rekers 23-01-2019 23:06

Heerlijke bavarois en makkelijk te maken.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »