PME Sugar Flowers vr 8,15 feb, 1, 8 mrt 9.15-15.30

In deze 25 uurs cursus komen de volgende technieken aanbod: Basistechnieken, bloemen met en zonder draad, modelling chocolate bloemen, fantasie bloemen, rozen, knopjes, orchideeën, lelies, gerbera, fresia, dahlia, anjers, bessen, seiz

Lees meer...
Artikelnummer: 1904
Aantal: 10
In deze 25 uurs cursus komen de volgende technieken aanbod: Basistechnieken, bloemen met en zonder draad, modelling chocolate bloemen, fantasie bloemen, rozen, knopjes, orchideeën, lelies, gerbera, fresia, dahlia, anjers, bessen, seizoensbloemen, alternatieven voor suikerbloemen, arrangeren van suikerbloemen, kostprijs & verkoopprijsberekening.

Inclusief koffie, thee en wat lekkers. Minimaal 4 deelnemers om de cursus door te laten gaan.

Inhoud van de leskit die je er gratis bij krijgt:

  • 1x ball tool
  • 1x leaf veining tool
  • 1x serrated cone tool (5/6 star)
  • 1x gerbera plunger 16 petal 70mm (2 ¾ in)
  • 1x rose leaf plunger (L) 40mm (1 ½ in)
  • 1x ivy leaf plunger (L) 28mm (1 1/8 in)
  • 1x blossom plunger (S) 6mm (1/4 in)
  • 1x petal cutter (XXXXL) 75mm (3 in)
  • 1x lily cutter (M) 80mm (3 1/8 in)
  • 1x freesia 35mm (1 3/8 in)
  • 1x calyx cutter (SM) 23mm (7/8 in)
  • 1x cymbidium orchid (M)
  • 1x cattleya orchid
  • 1x calyx cutter (XXXL) 60mm (2 ¾ in)
  • 1x honeysuckle set of 3
Naast deze leskit zul je nog wel materialen en ingrediënten moeten aanschaffen om de cursus te kunnen volgen. Ook zal er huiswerk gegeven worden zodat je thuis je technieken kunt oefenen en je eindtaart maken. 

Op elke lesdag/avond heb je 10% korting op het gehele winkelassortiment m.u.v. de aanbiedingen en boeken.
Pamela Feikema 06-01-2019 11:05

Een gezellige cursus, waar je veel techniek leert. Jammer genoeg is het lesboek van PME geen naslagwerk, je zult zelf dus veel foto's moeten maken en aantekeningen moeten maken. Dit is het enige negatieve aan de cursus. Lonneke beheerst veel techniek en kan je dit heel rustig uitleggen.


4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »