Wilton Scalloped Bloem Cake Pan Easy Layers -15cm- Set/5

Maak een prachtige vijf-laags taart met de Wilton scalloped cake pan easy layers! Deze set bestaat uit vijf gekartellde bakvormen die ideaal zijn voor het maken van taarten met meerdere lagen. Download de onderstaande tabel voor de benodigde hoeveelheden

Artikelnummer: 2105-4323
Aantal: 1

Maak een prachtige vijf-laags taart met de Wilton scalloped cake pan easy layers! Deze set bestaat uit vijf gekartellde bakvormen die ideaal zijn voor het maken van taarten met meerdere lagen. Er zijn vele mogelijkheden met deze set, zoals taarten met diverse tinten van een kleur, regenboog taarten, naked cakes, klassieke taarten en nog veel meer...

Een taart mix of een enkele partij beslag is genoeg voor het vullen van deze vijf bakvormen. En de meeste ovens hebben de ruimte om alle pannen tegelijk te bakken. De bakvormen in deze set zijn ongeveer 1,9 cm dik, de perfecte dikte voor een taart met diverse lagen. Tevens bevatten deze bakvormen een antiaanbaklaag, zodat de taarten gemakkelijk los laten en de vormen gemakkelijk schoon te maken zijn.

Tip: je kunt het beste de FunCakes mix voor Cupcakes gebruiken voor het maken taarten met deze bakvormen. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Meng 500 gram mix voor cupcakes, 250 gram boter en 5 eieren in 4 minuten op een lage snelheid tot een glad beslag. Vul de ingevette bakvormen met het beslag en bak de taarten in circa 20-25 minuten.

Diverse recepten (in Engels) ingesloten in de verpakking.

Afmeting: circa 15,9 cm in doorsnede en 1,9 cm hoog.

Inhoud: 5 non-stick bakvormen.

 

Weten hoeveel Funcakes biscuitmix je nodig hebt voor je taart? Bekijk deze tabel en download hem door erop te klikken. De mix is in de webshop verkrijgbaar in 500 gram, 1 kg, 5 kg en 10 kg. Meer over hoeveelheden inschatten voor je taart? Lees de blog Welke hoeveelheden en verhoudingen heb je nodig voor je taart!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »